8 Haziran 2012 Cuma

Sabit Taharet Musluğu Suyunun Yetişmemesi ve Öneriler

Uzmanından hayatınızı kolaylaştıracak bir öneri daha;

Günümüzde bazı taharet muslukları ayarlanamaz olarak üretilmektedir. Bu durumun önüne geçilmesi konusunda çalışmalarımız bir yandan devam etmektedir. Çünkü bu sadece maliyeti düşürmekle kalmayıp, refah ve sağlık seviyesinde de düşmeler yaratmaktadır.

Bu ayarlanamayan taharet muslukları, Hayat Kurtaran Tuvalet Testi* sonrasında bile yanıltıcı olabilir. Boşaltım işlemi tamamlandıktan sonra, taharetlenme aşamasında, musluğu açtığınızda acı gerçekle karşılaşmak işten bile değildir. Akan suyun yüksekliği, su tazyiki ile dolaylı yoldan temizlenmeye müsade etmemektedir. Bu durumda o günü kurtarmak için bir tavsiyemiz var. Ama bu durumdan sonra o taharet musluğunun düzeltilmesi için benikalibreet@gmail.com adresinden lütfen bize ulaşınız.

Önce popo ile tuvalet taşı arasındaki yalıtım için yeterli miktarda tuvalet kağıdı veya klozet kapak örtüsü hazırlayınız. Bundan sonraki işlemler için şöyle bir ön hazırlık önerimiz var, çok az miktarda kalkıp silkelenmeniz hizyen açısından tuvalet kağıdını veya klozet kapak örtüsünü yerleştirirken, faydanıza olacaktır. Daha sonra oturulan klozet kapağını hafif yerinizden kalkarak kaldırıp, tuvalet kağıdını veya klozet kapak örtüsünü o sırada hızlıca tuvalet taşına yani klozetin kendisine serip; suyun gelebildiği maksimum yüksekliğe alçalmak suretiyle su ile mabadınızı buluşturabilirsiniz. Bundan sonrası sizin yaratıcılığıza kalmaktadır.

Unutmayınız ki, paklanmak için modül, soğuk taşa oturmasını bilir.

Saygılarımızla,
Tahhayap ekibi.


* Hayat Kurtaran Tuvalet Testi:  Boşaltım işleminden önce tuvalette yapılması gereken kontroldür. 4 aşamadan oluşur.
1. Sifon kontrolü
2. Taharet musluğun çalışması kontrolü
3. Tuvalet kağıdı kontrolü
4. Tuvalet fırçası kontrolü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder